Despre Bubbles Playground - Loc de joaca in Constanta

 

Bubbles - Loc de joaca in Constanta aduce cele mai diversificate jocuri, pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani. Bubbles este spatiul perfect pentru copiii care viseaza la o petrecere altfel si ofera o gama variata dintre cele mai atractive surse de distracţie: teren de fotbal/baschet, Spider Tower (cel mai mare tobogan circular), tobogane cu role, structura modulara cu trambulina, piscina cu bile, cursa de obstacole, xbox kinect, play station, biblioteca pentru copii, lego si jocuri de constructie, zona de creatie, jocuri de rol fiind doar cateva dintre acestea.

Bubbles este un taram al petrecerilor, in care o echipa bine pregatita este angrenata in organizarea de evenimente pentru copii, cu diferite prilejuri: serbari de sfarsit de an scolar, zile onomastice si aniversare, petreceri private etc.
Prin designul interior atat de diferit de celelalte locuri de joaca, Bubbles inoveaza divertismentul pentru cei mici, stimulandu-le nu doar apetitul pentru voie buna, ci si imaginatia, si dezvoltandu-le abilitatile de a actiona in echipa, dar si individual.

Daca vrei sa oferi copilului momente frumoase iar programul nu-ti permite, ia legatura cu Echipa Bubbles. Noi ne vom ocupa de programul de distractie al copilului tau! Nu uita sa intrebi de cardurile Bubbles si de oferte!